Yunio Certificering Jaarverslag Aalten 2019

Extra certificaat voor Yunio

In 2019 hebben we als organisatie naast het ISO9001:2015- en NTA8009:2014-certificaat ook het certificaat behaald voor de NEN7510. Dit certificaat is gericht op informatieveiligheid.

We zijn trots dat we ook dit hebben behaald. Het behalen en behouden van certificaten laat zien dat we als organisatie echt zicht hebben op kwaliteit. Dat we met elkaar plannen maken, uitvoeren, controleren en bovenal weer verbeteren.

Samen leren en ontwikkelen

Uitkomsten van externe en interne audits worden – daar waar ze van toepassing zijn – opgepakt en gedeeld binnen de organisatie om met elkaar te leren en ontwikkelen. Een praktisch voorbeeld is dat we in de boxenkamer van het consultatiebureau extra schermen voor de monitor plaatsen om te voorkomen dat iemand ongewenst kan meekijken op het scherm.

Een systeemvoorbeeld is dat we met elkaar opnieuw gekeken hebben naar de inrichting van het registratiesysteem en hebben besloten dat we dit in 2020 drastisch gaan vernieuwen. Hiermee sluiten we aan bij de ontwikkelingen in de organisatie en in de maatschappij. Voor ieder kind een route!